Homenatge a Pedro Joaquín Francés

Villeneries (PD). Pedro Joaquín Francés.

Cid (Marxa Cristiana). Pedro Joaquín Francés.

Pepe Cortés (Marxa Mora). Pedro Joaquín Francés.

Images of a City. Franco – Cesarini.

Ross roy. JanVan der Roost.

Als Pregoners (PD). Daniel Ferrero Silvage.

Agüero (PD). José Franco. (interpretat en el CIBM Valencia 2013. 2on Premi en la Secció d’Honor).

Himne d’Alberic. Montalvà – Rivero.

Himne Comunitat Valenciana. Serrano – Thous.

Director: Daniel Ferrero i Silvage.

Daniel Ferrero, ha volgut fer-li un Homenatge al seua mic, Pedro Joaquín Francés Sanjuán, natural de Beneixama, director d’Orquestra i Compositor, que recenment a faltat.

Amb aquest concert, la S.U.M.A., tanca una temporà Excel-lent, amb un 2on Premi en la Secció d’Honor del CIBM Ciutat de Valencia 2013, merescut, treballat i deixant les portes obertes per a nous reptes a la temporà que ve, i on l’Escola de Música, Banda Infantil i Banda Juvenil, tindràn molt que vorer.

Daniel Ferrero, guía, director, Amic dels músics, va a continuar en davant d’aquesta formació musical, amb molta il-lusió, i come ll diu “encara queda molta feina que fer, nous reptes i alegries que disfrutar, però, amb els músics que hiàn, crec que el millor, encara no ha arribat”.

Quique Alonso, president i músic, ú mes, com ell es considera, es mostraba molt satisfet per no sols el que s’haguanyat, que es frut del treball i esforç d’anys en darrere, sinó satisfet, pel Compromís fet per Antonio Carratalá, alcalde d’Alberic, de poder contar amb un lloc estable, on assajar, deixar els instruments,……., encara que el seu somni, es la Casa de la Música.

Nit mágica la viscuda esta nit en el magnific marc dels Jardins de la Glorieta, amb un cor de veus, no invitats, la dels “grills”, i els xiquets jugant en els aparats que conta el jardí, que donaveneixe record a poble, que es vivía abans.

Fdo.: Eduardo Sala – Corresponsal Ribera Alta / Foto: Eduardo Sala. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *