Així, volen agraïr a tots, el suport que van rebre ahir dimarts, dia 19 de novembre de 2013, al voltant d’aquest succés, suport que no sols va vindre de la mà dels efectius de tota la plantilla de la Policia Local, de la Guardia Civil, Creu Roja, Protecció Civil d’Albaida, d’Ontinyent o de l’Olleria, i d’altres associacions de la població sinò també de més de 500 veïns anònims, i que de manera solidària van voler col-laborar activament en la recerca i localització de la jove, que finalment va ser trobada en bon estat de salut.

Comunicat: María Martínez, mare de la jove Marta

“Vull agrair a nivell personal tot el suport, solidaritat i calor que ha demostrat el poble d’Albaida en la recerca de la meva filla, Creu Roja, Protecció Civil, Club Ciclista, les Tosquetes i resta d’associacions del poble, a tots els meus veïns i ciutadania, homes i dones d’Albaida que han eixit al carrer a buscar-la, per tot el seu esforç i totes les seves mostres d’estima.

Sense els crits de la gent dient el seu nom, la meva filla no haguera pogut tornar a casa.

Les seves paraules han sigut que gracies a escoltar el seu nom cridant-la va poder orientar-se i tornar a casa.

Agrair també als amics i amigues de la meva filla tant d’Albaida com de Castelló de la Plana, companys d’institut d’Educació Infantil, companys de Chester (England), companys de Traducció i Interpretació de la UJI de Castelló, per tot el seu suport.

A tota la meva família, a son pare, a tots els meus amics i amigues, que han estat al meu costat i m’han ajudat en aquest moments tan durs i difícils.

També vull agrair als meus companys de l’Ajuntament per la seva col·laboració i afecte demostrats. I sobretot a la Policia Local d’Albaida, companys i amics meus, per la seva ràpida actuació en la recerca de Marta, tenim uns grans professionals en Albaida, que de vegades no sabem valorar tot el seu treball i esforç per la seguritat ciutadana.

Al igual que a la Guardia Civil i Policia Judicial per tot el seu interès i treball.

Sé que m’oblide de molta gent, sols vull dir GRACIES, MOLTES GRACIES A TOTS. Fdo.: María Martínez.”

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *