La portaveu del grup i regidora d'Urbanisme Cristina Suñer va acompanyar ahir al president de la Diputació Jorge Rodríguez en la seua passejada pel Reial. Rodríguez va anunciar una inversió d'un milió d'euros en Xàtiva però Suñer ha reclamat una línia a banda per poder posar en marxa el Pla Especial del Nucli Antic.

Estos dies també han vingut fins a Xàtiva diputats, alcaldes i regidors de tot arreu. A l’acte d’inauguració va assistir el president de les Corts, Enric Morera. També va vindre a fer la tradicional passejada pel Reial el Síndic Fran Ferri acompanyat de la diputada per Alacant Marian Campello.

D’altra banda, també els ha visitat el diputat nacional de COMPROMÍS Joan Baldoví i el diputat provincial a la Diputació de València, Ivan Martí. Martí, regidor a Carcaixent, és un dels representants municipals d’altres pobles que han gaudit de la festa. Entre molts, han compartit jornada amb els alcaldes de Canals, l’Olleria i la Font de la Figuera i amb regidors de Manuel, Cocentaina, Rotglà, Montesa, l’Alcúdia de Crespins o Alzira.

El canvi de govern ha portat i portarà moltes coses per als veïns i veïnes de la localitat. COMPROMÍS ja esà treballant per posar a Xàtiva en el full de ruta de totes les administracions.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *