Ramón, que ha començat l'assemblea fent balanç dels resultats electorals del passat 24M, ha agraït el treball fet en la campanya, la confiança de la gent dipositada en les urnes i la participació. A continuació, l'alcaldable ha informat als assistents sobre la primera ronda de res mantinguda aquesta setmana, i de com serà el mecanisme del ple d'investidura.

Sobre les res, «totes han estat cordials i de moment hem centrat els objectius en fixar les línies programàtiques per a dur endavant un govern d'esquerres a Paterna. Cal dir que el PSOE no és contundent amb el tema urbanístisc, el dels megaprojectes com la Zona Franca i el Puerto Mediterráneo. I eixa és una línia roja que no se pot traspassar. D'altra banda, considerem que la participació ciutadana no ha de ser sobre projectes heretats, per la qual cosa el referèndum que plateja el PSOE sobre la Zona Franca no té sentit».

Seguidament han començat les intervencions del públic on la ciutadania ha expressat la seua opinió sobre l'actual situació d'impasse mentre es fan les negociacions entre els partits. «La gent ha demanat canvi, un pacte de progrés, on per a uns pot estar el PSOE i on per a d'altres no està. Alguns dels presents, fins i tot, ens han encoratjat perquè participem al govern ja que és l'hora que l'esquerra prenga les decisions. Ha estat una assemblea molt enriquidora, un exercici de participació ciutadana de veritat».
 
«Ara encetarem una segona ronda de res on tancarem el programa del govern del canvi i fixarem els mecanismes per a evitar que les línies roges que es fixen no es puguen traspassar. Després ja veurem el qui. El que tenim clar és que governar no és donar un xec en blanc a ningú», ha conclòs Juanma Ramón.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *