Segons Ramón, “els habitants d’aquestos barris ens han traslladat les seues queixes i estan fent-nos arribar imatges de l’aspecte actual dels carrers de la zona, com els de Mas del Rosari on les llambordes estan totalment alçades del terra sense que ni l’alcaldessa ni la regidora de l’àrea, Marisa Ferre, es posen mans a l’obra”.

“I no parlem d’ un dels casos més cridaners en l’abandó dels carrers, el de la inacabada avinguda Tomás y Valiente, en Bovalar, que porta des de 2010 esperant a que s’urbanitzen els pocs més de 20 metres de vorera per tal d’acabar-lo. És un lloc on hi ha un perill evident per als vianants, ja que han de caminar per la mateixa via per on van els cotxes amb la possibilitat de patir un atropellament o una caiguda pel mal estat de la vorera sense terminar”.

“COMPROMÍS portem molt de temps demanant explicacions i solució als problemes bàsics d’infraestructures en Paterna. Però ni l’equip de govern del PP en l’anterior legislatura, ni ara la regidora Marisa Ferre, ningú ha fet res ni ha dit ni pruna. És molt lamentable que la ciutadania de Paterna es senta totalment desemparada pels actuals governants, que no acaben de solucionar els problemes quotidians per a fer agradable i normal el dia a dia de les persones de Paterna. Prova d’això són les múltiples denúncies que els veïns fan contra l’ajuntament per caigudes en la via pública a causa del mal estat dels carrers”.

Per això, des de COMPROMÍS per Paterna “exigim i insistim en que Marisa Ferre explique als veïns i veïnes de Mas del Rosari i Bovalar les raons de l’abandó dels seus carrers i que els done una solució immediata abans que acabe la legislatura. En cas de no ser així, si COMPROMÍS per Paterna estem al proper equip de govern a partir de maig de 2015, farem de les reparacions viàries una de les nostres prioritats de govern”, conclou Juanma Ramón.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *