I és que la poda habitual, treball de prevenció que tots els anys venia fent-se entre octubre i novembre, ara no s’ha dut a terme perquè no hi ha diners. Mal favor que li fan a la prevenció contra inundacions. És la primera vegada en més de 10 anys que, com a veí, recorde que no s’han podat els arbres del carrer del Crist”.

Ramón, assenyala també que “la reducció, de nou a tres, dels treballadors de poda en l’encomana del consistori a Gespa evidència que les tasques de prevenció no són una prioritat per a l’ajuntament. La reducció de personal fa impossibles les tasques periòdiques de manteniment i prevenció. Retallar en aquestos treballs augmentarà els costos de neteja viària, neteja d’imbornals… a més de suposar una imprudència, ja que amb els imbornals obturats s’incrementa el risc d’inundacions a la zona”.

“Des de Compromís lamentem que el PP prioritze la política de correcció, que sempre és més cara, en comptes d’apostar per la de prevenció, que sempre evita les despeses més grans. Sobre tot en un ajuntament com el nostre, tan enfonsat per la mala gestió econòmica del PP”, conclou el regidor Juanma Ramón.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *