“Per això, exigim que l’alcaldessa done explicacions públiques sobre el per què a estes dos persones, que cobren sous de més de 3.000 euros al mes, se’ls conta una antigüetat molt anterior a l’existència de GESPA i per què s’ha continuat consentint aquesta irregularitat”.

Segons Ramón, “aquesta situació és un complet blindatge contractual per a este persones, col·locades a dit pel govern del PP i que a partir del mes de maig poden veure’s fora. Podem estar davant d’un pressumpte cas de malversació i tràfic d’influències. Una antigüetat com esta els asegura una indemnització elevadíssima que pot suposar molts diners per a les arques municipals”.

A més a més, “sabem que un d’estos alts càrrecs rep, a més dels més de 3.000 euros mensuals de nòmina, pagaments en espècie com els 400 euros mensuals que paga GESPA pel renting del seu vehicle. Tot això fa que la viabiltiat de l’empresa pública trontolle, per la qual cosa, des de Compromís proposem la reducció de sou als directius i la supressió dels seus privilegis, com tindre cotxe ‘oficial’ a raó de 400 euros al mes”.

“Som conscients que Paterna necessita una empresa pública sanejada econòmicament, transparent i eficient, on els sous dels directius s’adapten a la llei, i on els privilegis econòmics deixen d’existir. Es tracta de diners públics que perfectament poden destinar-se a altres qüestions i fer que l’empresa evolucione a millor i no com ara, que qui evoluciona a millor són els seus càrrecs directius mentre els treballadors de base cobren menys de 900 euros al mes”.

Des de COMPROMÍS “hem demanat que el gerent de GESPA aporte a la Junta General, que es celebra el proper dimecres, els contractes laborals amb els annexes, els pagaments en espècie no contemplats als contractes, les causes de l’antigüetat anterior a la creació de GESPA i que també incloga una relació de factures de contractes menors d’entre 30.000 i 50.000 euros. Exigim explicacions i volem que siguen en la celebració de l’última Junta General de GESPA d’esta legislatura. La viabilitat de l’empresa pública, i per extensió dels seus treballadors, és el que està en joc. I en Compromís apostem pel seu futur”, conclou Juanma Ramón.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *