La coalició demanava en la seua petició davant els tribunals que s’anul•larà tant la referència al càlcul “en línia recta” com l’ús de l’expressió “es podrà”, mentre que l’administració valencià va defensar que el contingut de l’article s’ajustava a dret.

Amb aquesta sentència es posa en evidència la injustícia del govern valencià davant del desigual tracte que ocasiona un càlcul on no es té en compte que l’alumnat ha de transitar per carrers, places, camins… i no de forma recta o lineal com indicava l’ordre. De vegades centres educatius propers, l’alumnat ha de superar diferents dificultats urbanístiques ocasionant una injustícia en el seu càlcul de proximitat, doncs el desplaçament no es correspon amb la distància lineal.

Des de COMPROMÍS exigen l’aplicació immediat d’aquesta sentencia durant aquest curs escolar i demanen a la Conselleria que no recurrisca per no allargar en el temps l’aplicació d’aquesta norma, pensen que ja s’ha danyat bastant a l’alumnat en aquestes circumstàncies durant els cursos passats. COMPROMÍS presentarà a les Corts Valencianes una proposició no de llei per la immediata execució de la sentència.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *