“El pagament, que havia de fer la Generalitat de Camps, no s’ha fet en la seua totalitat, i va ser l’Ajuntament qui l’hagué d’acabar de pagar, tot i i ser un dels pobles més endeutats, i corre a més amb els interessos, que també paga el poble”.

“La mesura, a més d’electoralista, és una mostra més de la irresponsabilitat del govern del PP i de les maneres de fer, sense respectar la llei. De fet, l’aparcament ja està funcionant, però no té concedida encara la llicencia ambiental (ara anomenada Declaració responsable ambiental)”.

“A més a més, des del punt de vista econòmic és un negoci ruïnós per a l’Ajuntament i per al poble de Guadassuar, que haurà de pagar de la seua butxaca les ocurrències del PP local.  De les 100 places d’aparcament solament se n’han concedit 5. On està la gran demanda que hi havia segons l’alcalde de Guadassuar? Això obliga a l’Ajuntament a pagar el manteniment de les 95 places restants”.

“A la vista de la documentació de l’expedient consultada recentment, després de demanar-la en diverses ocasions sense que se’m donara (2 de juny de 2014, 22 de juliol de 2014, 21 d’abril de 2015, 23 d’abril de 2015) l’aparcament no compta amb un estudi de viabilitat econòmica, imprescindible per valorar la rendibilitat o no de la instal·lació. Tampoc conté memòria economicofinancera completa, amb estudi de totes les despeses de manteniment imputables, sinó d’unes quantes que sumen poc més de 28 euros per plaça, que ens sembla del tot irreal”.

“Per demostrar-ho recorrerem a l’Ajuntament d’Algemesí, que també va construir aquest tipus d’aparcament, on les despeses de manteniment suposen actualment 12 euros mensuals per cada plaça d’aparcament, el que significa 144 euros anuals. O a Algemesí són molt faves o a Guadassuar molt espavilats. Consultades altres opcions, hem observat que totes sobrepassen els 100 euros anuals per cada plaça. Si considerem la xifra redona de 100 euros, suposaria per a l’Ajuntament i per als veïns de Guadassuar un cost entre 9.500 i 13.680 euros anuals. De manera que estarem pagant 60 anys 95 places desocupades”.

“En ser il·legal, Compromís està estudiant la manera de denunciar-ho als tribunals. I en ser ruïnós per a la butxaca dels veïns i veïnes de Guadassuar, Compromís estudia la manera que ho pague de la seua butxaca qui ho ha posat il·legalment en marxa, i no el poble”.

“A qui li convenia tot açò? Perquè esta clar que li deu haver convingut a alguna persona”.

“Volem la veritat! Volem la veritat!”

Fdo.: Joan V. Puchol Pérez, regidor de COMPROMÍS per Guadassuar.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *