“Parlem que durant la setmana prèvia a la fira es talla el carrer pel muntatge de les casetes, i que la setmana posterior continua tallat pel desmuntatge. Això altera molt la vida diària del veïnat, i de vegades pot suposar un risc si ha d’acudir un vehicle d’emergències i evacuar a alguna persona. D’ahí que replantegem la necessitat de fixar un recinte firal estable al poble”.

“Per això, des de Compromís proposem que es cree una Mesa de Treball on es compte amb la participació dels tècnics, els comerciants, els veïns i els representants polítics, i on es comence a treballar des de ja per trobar un espai que es puga utilitzar a partir de 2016”.

“El treball ha de començar per fer diferents estudis sobre els costos que suposa l’estructura actual, de com es poden abaratir mitjançant un espai firal estable, de quant costa muntar i desmuntar actualment, de veure quins espais del poble tenen prou potencialitats per a ser recinte firal estable, com per exemple el Parc del Tir de Colom”.

“L’objectiu és que en 2016 Paterna ja tinga eixe espai estable, de manera que no sols la Fira Comercial i Gastronòmica del proper any es celebre alli, si no que a més a més es puguen fer fires sectorials o la Trobada del Foc, entre d’altres. Ha de ser un recinte que fomente l’associacionisme i, sobre tot, el nostre comerç local, motor de la nostra economia”, conclou Juanma Ramón.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *