Es tracta d’una iniciativa que pretén acompanyar els pares i les mares en el creixement com a família a través de la comunicació, l’intercanvi d’experiències i el joc amb els fills. Es realitzaran trobades setmanals on els protagonistes són els menuts i la seua relació amb la mare/pare, i que els donarà la possibilitat d’intercanviar experiències i coneixements sobre la criança dels xiquets i xiquetes. Les sessions comptaran amb la participació de diferents professionals de la comunitat educativa i sanitària de Carcaixent.

La durada prevista del programa és de gener a juny de 2017. Les inscripcions estan disponibles des del 7 de novembre mitjançant una instància que s’ha de recollir al Departament de Serveis Socials. Cada família podrà sol·licitar només plaça a un grup del programa, i hi ha places limitades a 10 famílies per grup.

Les sessions es distribuiran en dos grups, segons l’edat dels menuts en el moment de la sol·licitud d’inscripció, de la següent manera: grup de 0 a 1 any, divendres de gener a març de 10’00 a 12’00 h; i grup d’1-2 anys, divendres de 10’00 a 12’00 h de març a juny. Els espais familiars es desenvoluparan en el CIM. Podeu ampliar-ne informació al telèfon 962457609.

Teresa Oliver, regidora de Serveis Socials, ha destacat que un dels objectius principals de treball del seu departament és aconseguir el major benestar possible per als més menuts i les seues famílies, així “estos espais per a les famílies són una bona oportunitat d’enriquir-se i vincular-se tant amb els mateixos xiquets i xiquetes com amb la resta de membres del grup, ja que es podran compartir diferents experiències i models de criança que poden resultar molt beneficiosos per a tots els assistents”. 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *