Açò que dien és fàcilment demostrable: ¿què activitats s’organitzen des de la Regidoria de Cultura? Només cal seure per a pensar i buscar resposta.

És per aquest motiu que un grup de membres del col·lectiu social de Gent de Canals (GdC) s’han posat les piles per a no caure en la crítica fàcil, i han ideat una proposta que pensen pot ser interessant a la vegada que cobreix, parcialment, l’oci cultural de Canals.

Es tracta d’un Cicle de Conferències que van a intentar mantenir durant un any, des d’aquest mes de febrer, amb xerrades en el Centre Cultural “Ca Don José”, cada dos mesos, amb ponents de renom en cadascuna de les temàtiques plantejades. La nutrició, l’alimentació, la salut, els trastorns mèdics més habituals, l’economia familiar, etc., són matèries que junt a aquelles que ens fan arribar, prepararan per a poder-les tractar i informar en aquest Cicle Cultura.

Hui divendres 28 de febrer de 2014, a les 19:30 hores, en la sala polivalent de la tercera planta del Centre Cultural “Ca Don José” de Canals, tindrà lloc la primera d’aquestes conferències periòdiques: “El món de la dona esportista; consells nutricionals”. Les ponents seran dos dones altament qualificades i reconegudes en aquest àmbit: Ma. Ángeles Vidal Ruiz, Directora Gerent de la Fundació Esportiva Municipal de València; i Desemparats Abril, Diplomada en Nutrició i Dietètica.

¿Per què començar amb aquest tema? La resposta és senzilla. A començaments de març celebren el Dia Internacional de la Dona i aprofiten per a commemorar la lluita de la dona en la igualtat d’oportunitats i la participació en la societat i com no, en el seu desenvolupament integral com a persona. Des de Gent de Canals (GdC) han pensat que podria ser interessant i a la vegada, servir com a xicotet homenatge per la seua part, tractar alguna temàtica referida. Així és com naix aquesta conferència que tractarà d’ajudar-nos a comprendre el paper de la dona en el món esportiu, els models socials que regeixen la pràctica femenina, els perills de caure arrossegades per les modes, la importància de la nutrició i l’augment en nombre de participants i d’èxits esportius femenins.

Foto portada: Regidors GM Gent de Canals a l’Ajuntament. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *