La partida que ha enfrontat a Caxu i Ricardet de Genovés contra Murillo i Brisca d’Oliva, no ha defraudat i els quatre jugadors han jugat al màxim, en una partida que ha durat quasi dos hores i que després de la igualada a 20, s’ha disputat el joc més llarg de la partida. 
 
La partida ha començat amb moltes ganes per part dels quatre jugadors i en el primer tram els de Genovés s’han imposat després de superar els nervis inicials, aconseguint un avantatge que pareixia que els donaria una còmoda victòria, 20 a 10. Però els dos jugadors d’Oliva, han demostrat tot el seu potencial per a empatar a 20, i jugar-se’l tot en un últim joc. Han passat al “traure”, i han aconseguit un “val i quinze”, amb una gran remuntada que no han aconseguit rematar quan ho tenien tot al seu favor. Caxu i Ricardet, han cregut en la victòria en tot moment, i després de superar el clot després d’aconseguir el 20 a 10, han començat a jugar de nou i a fer quinzes. En eixe joc han sigut moltes les vegades en què s’ha tornat “a dos”, després de neutralitzar el desavantatge. Al final amb molt de patiment Caxu i Ricardet, jugaran la gran final del sub-23 després de ser el millor equip de la primera fase. 
 
El seu rival eixirà del vencedor de la segona semifinal que es jugara dimarts 13 de maig, en el trinquet de la Llosa de Ranes, a partir de les 18:30 hores, on s’enfrontaran Jordi d’Orba i Borja de Navarrés contra Ian de Senyera, Chofre de Piles i Femenia de Piles. El trinquet de Xeraco, espera als millors jugadors diumenge, 18 de maig.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *