El dimecres va ser inaugurada la nova coberta del trinquet de Castelló de Rugat. El recinte té més de 25 anys i per ell han passat celebritats del món del raspall al llarg de tota la seva història i segons experts i aficionats ja era necessari dur a terme aquestes obres de millora del trinquet. L’alcalde de Castelló de Rugat José Miguel Barranca es mostrava content per haver realitzat les obres en un temps record.

Aquesta nova coberta taparà tant la pista de joc com el pati de butaques, és una coberta que permetrà el pas de la llum per així també augmentar l’estalvi energètic, cosa que els aficionats consideraven una necessitat. Barranca parlava de encertada la reivindicació del club en cobrir el trinquet.

Per la seua banda des de el club s’han quedat fascinats amb el resultat desprès de 2 anys demanant la coberta.

Després de la inauguració es van jugar una sèrie de partides de raspall, unes pertanyents al campionat de "ROJOS I BLAUS" i una altra partida que va enfrontar Loripi i Moro contra Alberto i Javi.

Des de ara tant per part de l’Ajuntament com del club es volen realitzar setmanalment partides rellevants.

La inversió realitzada a esta infraestructura esportiva ha segut de 110.000€ per part del Govern Central amb el Pla de Sostenibilitat Local i l’Ajuntament s’ha encarregat de pintar i netejat per deixar el trinquet en condicions optimes.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *