El primer acte se celebrarà el dissabte de la mà de l’Agrupació Cultural El Trencall i l’Escola de Dansa de la Fundació Caixa Carlet, que traslladaran al carrer les seues manifestacions artístiques de dansa folklòrica. Estaran acompanyats per la dansa espanyola de l’associació Ballant i Repicant, dirigida per la ballarina Noelia Nogués. La primera cita serà dissabte a les 12 h a l’avinguda de Blasco Ibáñez, des d’on començaran els balls folklòrics fins a l’Ajuntament, on faran una parada i llegiran el missatge oficial del Consell Internacional de la Dansa CID – UNESCO per part de Lara Hernandorena (Carlet en Dansa), Noelia Nogués (Ballant i Repicant) i Maria Martínez (El Trencall). Tot seguit continuaran fins a la plaça d’Espanya. D’esta manera, els carletins podran apreciar la riquesa i pluralitat d’estils de ball que s’oferixen al poble.

Els actes commemoratius continuaran el dia 6 de maig amb un espectacle de ballet a càrrec de ballarins del Conservatori Professional de Dansa de València. L’acte, organitzat per Carlet en Dansa, tindrà lloc a les 19.30 h al Teatre Giner. A més, la celebració de l’efemèride tindrà una variant solidària, ja que la recaptació es destinarà a APADICC, una associació local de pares i mares de persones discapacitades.

El Dia Internacional de la Dansa no sols té com a protagonista a Carlet l’espectacle, sinó que també es posa en vàlua l’aprenentatge de la dansa a través de les distintes escoles que hi ha a la localitat. Cada vegada més augmenta la gamma de danses impartides i això és una clara mostra de la riquesa artística i cultural dels carletins.

Bisbal Paelles Monumentals te ha ofrecido esta noticia

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *