Una vegada finalitzada la cavalcada els participants dels diversos automòbils realitzaran durant dos dies les divertides proves que els organitzadors han preparat.

El diumenge els participants realitzaran una de les proves que més agrada a tant als participants como als veins que acudixen a vore-la, la prova final del Ral•li que es celebrarà al Parc Navarro Darás.

En acabar s’entregaran els premis d’esta edició.

El regidor de joventut, Manuel Ferrús espera que el Ral•li Humorístics siga una de les activitats que més agrada tant a la gent jove com als més majors i que tots “ho passem molt be amb el que han fet els joves”. Enfila cap als seues dies grans. L’activitat ja no para i demà es celebrarà la segona reunió informativa en la que es fixaran les bases de l’edició d’esta cavalcada de autoslocos que  tants anys fa posa a prova l’enginy de la gent jove de Carcaixent.

En esta pressa de contacte amb els joves participants s’ha donat a coneixer el lema d’esta edició que porta el nom de què kes?. En la reunió, a la que els assistents han d’anar disfressats, s’establiran les dates de celebració del Ral•li, que realitzarà la primera de les probes puntuables este mateix mes de setembre amb la celebració de la prova d’inscripció.

Els actes centrals del Ral•li Humorístic es celebraran del 1 al 3 d’octubre amb la celebració de la cavalcada el primer dia i la de les diferents proves el dies següents. La gran prova final i l’entrega de premis als equips guanyadors serà la nit del 3 d’octubre.

El regidor de joventut, Manuel Ferrús va assegurar estar molt content per que la participació prevista és “molt important la qual cosa ens diu que el ral•li serà una de les activitats més nombroses de les festes”. L’edil va voler animar a tota la gent jove de Carcaixent “a  continuar donant-li suport a esta festa amb la seua participació” i va agrair “l’important treball que especialment, enguany, està realitzant l’organització per a que el Ral•li Humorístic continue sent la festa de la gent jove durant prop de 50 anys”.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *