L’Associació de Familiars de Persones amb Alzheimer i altres Demències de Canals (AFA) rep amb les altres 32 Associacions de València, la distinció de la Medalla d’Or de la Generalitat Valenciana.

El 9 d’Octubre, Per mig del seu òrgan màxim la Federació Valenciana d’Associacions, les 32 Associacions de Famiiars de Persones amb Alzheimer de València, vàren rebre la distinció de la Medalla de la Generalitat.

Esta distinció és un reconeixement públic a la labor que realitzen les 32 associacions del nostre país, és un reconeixement a les juntes directives, als equips professionals i per supost als familiars i als usuaris.

Arcadi Soriano, President d’AFA Canals, a més considera que és un reconeixement al bon treball i l’esforç compartit per part de tots els professionals tant voluntaris com no que tots les dies portem a terme esta llavor per tal de millorar la qualitat de vida de les persones afectades per la malaltia d’alzheimer.

No obstant així la Presidenta de la Federació Valenciana d’Associacións de Persones amb Alzheimer, Na Maria Olmos, aprofità l’esdeveniment per tal de mostrar el seu descontent de la situació en que es troba la gent que te al seu càrrec persones en estat de dependència, al mostrar el descontent de la Federació Valenciana d’Associacions de Persones amb Alzheimer que considera inadmisibles i injustes les mesures anunciades per la ministra de Sanitat, Servicis Socials i Igualat, la senyora Ana Mato, mesures que retallen les ajudes als cuidadors de la Dependència. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *