La 5a Mostra d’artesania i de tradicions recupera el passat de la localitat i ofereix una ampla oferta comercial

El barri medieval de Bocairent es convertirà aquest cap de setmana, 16 i 17 d’octubre, en l’emplaçament més idoni per acollir la 5a Mostra d’artesania i de tradicions que permetrà a la localitat reviure el seu passat. A més, els carrers del nucli antic acolliran al voltant d’un centenar d’expositors amb una ampla i variada oferta comercial.

Així, xocolates, torrons, pericana o café portugués seran sols algunes de les exquisitats que es podran adquirir. Igualment, la proposta resultarà atractiva per als amants dels complements i de la decoració amb demostració inclosa de la fabricació de pilotes valencianes o de la confecció d’una manta, producte unit al desenvolupament econòmic de Bocairent durant segles.

Paral•lelament, una vasta programació contribuirà a dinamitzar l’activitat. Des de jocs populars a un espectacle de foc o un concert a càrrec de Dani Miquel s’aniran intercalant amb una síntesi de l’ampli espectre festiu de la localitat que inclourà, per exemple, una desfilada de Moros i Cristians, la presència dels “Cabolos” o correfocs a càrrec dels Dimonis de darrere la vila. Finalment, vàries degustacions, l’obtenció d’una tapa gratis per cada consumició en els bars de la zona o una exposició sobre el Camí del Cid formen part de la iniciativa de la Regidoria de turisme que es completa amb l’obertura de tots els monuments de la població incloent-hi, fins i tot, una sèrie de visites guiades a l’antic hostal fundat en 1873.

Per a la titular de l’àrea, Noelia Vaño, “les quatre potes de la proposta –mostra d’artesania i de tradicions, mercat medieval, l’ampla programació i els nombrosos complements afegits– faran que l’estada a Bocairent siga plenament recomanable”. A més, “la bellesa del nostre nucli antic particularitza un esdeveniment d’aquestes característiques per desenvolupar-se en un marc incomparable”, segons Vañó, qui convida a participar a tothom “perquè realment paga la pena”.

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *