L’aportació correspon a un dels 20 nous projectes contemplats en el Pla d’infraestructures culturals 2011-2017

La principal instal•lació cultural de Bocairent, el Teatre Avenida, acaba de rebre una injecció de 158.000 euros per finalitzar la seua adequació. Així, l’actuació contempla la substitució integral de la coberta i la reposició del sistema d’evacuació d’aigües pluvials com els treballs més importants a realitzar, sense deixar de banda el condicionament climàtic i d’eficiència energètica, diverses millores en la zona de l’escenari i la reforma del pati superior de butaques.

La inversió correspon a un dels nous vint projectes contemplats en el Pla d’infraestructures culturals 2011-2017 que la setmana passada va ser presentat per la consellera de l’àrea, Trini Miró, i el secretari autonòmic, Rafael Miró. En concret, la primera partida de 18.000 euros s’inclou ja en els pressupostos de la Generalitat Valenciana d’enguany mentre que en les tres pròximes anualitats estan previstos 40.000 euros en cadascuna i una assignació final de 20.000 euros per a 2014.

Gràcies a la signatura d’aquest conveni plurianual es podran completar les diferents intervencions que s’han dut a terme el darrers anys tant en la millora de l’espai com en la dotació tècnica. D’aquesta forma, “podrem donar per acabada la reforma del Teatre Avenida i comptar amb unes instal•lacions totalment funcionals i adaptades als temps actuals” segons l’alcalde de Bocairent, Josep-Vicent Ferre, qui valora molt positivament les obres previstes per a la part superior ja que quedaven pendents de projectes anteriors i agraeix el suport rebut dels màxims responsables de la Conselleria de Cultura.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *