Per la seua banda, dissabte van acudir 571 visitants i dilluns 499 per completar un total de 2.493, el que suposa un increment del 10,07% respecte de l’any passat (2.265 visitants) i augmentar en un 53,32% les xifres del 2012 (1.626 turistes).

La localitat de la Vall d’Albaida va oferir durant aquest període un ampli ventall de propostes fruit de la implicació de diferents àmbits. Així, el consistori va ampliar els horaris tant de l’oficina de turisme com dels monuments més significatius del patrimoni local i va reforçar els serveis de neteja urbana mentre que amb la col·laboració dels hostalers locals va organitzar la 3a Ruta de tapes de Setmana santa que es prolongarà fins el 12 d’abril.

A més, el sector privat també va impulsar una fira de productes artesans ubicada en la plaça de l’Ajuntament i una degustació de productes i de vins de la zona a un dels supermercats del nucli antic; igualment, hi van tenir lloc visites guiades i activitats de multiaventura com la de pont tirolès que completarà la programació diumenge pròxim.

Finalment, la parròquia de l’Assumpció de Nostra Senyora va celebrar els principals actes religiosos d’aquestes dates i, amb el grup de teatre l’Arcà, va preparar la representació de “El pas de l’hort” que cada tres anys escenifica en la plaça de bous els esdeveniments de la passió i de la mort de Jesucrist.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *