D’aquesta forma, el tipus passarà de 0,74 a 0,70 el que suposa encadenar dos davallades pràcticament consecutives després de l’ocorreguda el 2015 amb un descens acumulat del 12,5%.

Paral·lelament, la modificació de la contribució urbana incloïa també una bonificació del 50% durant quatre anys per a aquelles naus industrials de nova construcció situades en els polígons industrials de la localitat que registren una activitat econòmica. Per a l’alcalde Josep-Vicent Ferre, les propostes “persegueixen beneficiar el veïnat després de superar les tensions pressupostàries sofertes per l’Ajuntament en anys precedents i, al mateix temps, incentivar el teixit econòmic local”.

Igualment, la sessió ordinària de maig va refermar únicament amb el suport socialista la inclusió de tres noms de dones en la relació local de carrers. Així, les pintores Dorotea i Margarida Joanes, filles i col·laboradores del mestre Joan de Joanes; l’escriptora mística del s. XVIII Josepa Antònia Nebot, i la documentalista i llibertària Pilar Molina Beneyto estaran presents en breu als vials de Bocairent gràcies a la proposta de l’Alcaldia malgrat l’oposició de PP i Compromís que “van fer prevaldre la ideologia sobre els mèrits de les dones proposades excusant-se en el procediment seguit quan va ser exactament el mateix que el realitzat en el ple anterior per a la placeta del Lleó ibèric recolzada per unanimitat”, segons va explicar el portaveu socialista Xavier Molina.

En canvi, el consens sí va estar present en altres punts de l’ordre del dia com els canvis introduïts en l’ordenança de l’ecoparc municipal per adaptar-la a la normativa vigent o les inversions previstes en el Pla provincial d’obres i de serveis de la Diputació de València del 2016 que recull projectes plantejats per tots els grups municipals. Igualment, el suport va ser total al reglament per a la cessió de la trituradora municipal de restes agrícoles i forestals a particulars i a una modificació puntual de les ordenances de l’escola infantil municipal.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *