L’objectiu fonamental de la proposta consisteix a millorar les vies d’accés a les zones forestals de cara a la prevenció d’incendis per tal de reduir el temps d’aproximació dels mitjans d’extinció terrestres i de garantir-ne la seguretat i la mobilitat dels efectius. Igualment, assegurar que les pistes siguen transitables permetrà una millor vigilància mòbil i fixa i les convertirà en línies de defensa i en vies d’evacuació.
 
A Bocairent, l’actuació afectarà al vial de l’Ombria de Mariola –des del Racó del cirer fins Agres, al de Santa Bàrbara als Collets, al de la Malladeta o camí vell de Banyeres, al de la Font freda al Sotarroni o al del pla d’Aparici fins al mas de Reiner, entre altres. Per això, la Conselleria en coordinació amb el consistori està contactant a hores d’ara amb els propietaris dels terrenys contigus per a que siguen coneixedors dels treballs que van a efectuar-se a partir del setembre.
 
En concret, el projecte millorarà el ferm del vials i adequarà els passos d’aigua i de cunetes. No obstant això, des de l’Ajuntament de Bocairent recorden que la circulació de vehicles a motor per les pistes forestals es troba regulada i únicament està permesa la circulació dels propietaris de terrenys i de masos, dels vehicles amb servitud de pas o els que duen a terme activitats de gestió agroforestal o de vigilància i d’extinció d’incendis.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *