Les inscripcions es poden realitzar on line fins dijous a www.valldalbaida.com

Com cada cap de setmana des de mitjans setembre, el programa de senderisme de la Vall d'Albaida segueix recorrent la comarca. Este dissabte arribarà a un dels principals atractitus turístics de la vall: Bocarient. Els senceristes pujaran a l'ermita del Sant Crist amb vistes extraordinaries de la serria Mariola i el municipi, per a visitar la cova de la Monja i baixar pel barranc de l'Infern. En total, 8 quilòmetres de ruta de dificultat mitjana amb una duració estimada de 3 hores i mitja.

I diumenge, els senderistes podran disfrutar també de la III Fira Gastronòmica i del Comerç que inclou, a més, una concentració de caravanes i autocaravanes. Pel que fa a la ruta, d'uns 10 quilòmetres, 4 hores i dificultat mitjana, partirà de l’Ajuntament i recorrerà el barranc de la Junda pel llit del riu Albaida, junt al paratge de la Font de Sis. Passarà junt a l’antic molí del Palomar i acabarà de nou al paratge de la Font de Sis on l'Ajuntament oferirà beguda, adobat i un refrigeri als participants, que sols s'han de portar l'entrepà.

Des de l’organització es recorda que cal inscriure’s en www.valldalbaida.com i estar 15 minuts abans de l’hora al punt d’eixida. Cada ruta té un preu de 2 euros que s’abonaran al responsable abans de partir. Igualment, es recomana portar esmorzar, aigua, gorra, protecció solar, roba i calcer adequat.

Més informació:

Inscripcions  fins el dijous anterior a la ruta, abans de les 12h, en: https://goo.gl/7EJ5Ps

Programa de senderisme: http://goo.gl/jxcyqJ

III Fira Gastronòmica i del Comerç del Palomar:

http://www.elpalomar.es/es/page-report/iii-feria-gastronomica-del-comercio

Alejandro Muñoz – Empresa Multiservicios te ha ofrecido esta noticia

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *