Mares i pares d’alumnes del col.legi públic Vicent Blasco Ibáñez, junt el Consell Escolar i l’Ajuntament de Montesa, es concentraran hui dimarts 10 de juliol a les portes de Conselleria d’Educació, per reclamar que es mantinga la plantilla de professors i unitats educatives que te actualment Montesa.

Les retallades anunciades per Educació afecten a molts pobles de La Costera i La Canal, però entre altres destaquen els casos de Montesa, Vallada i Barxeta. Només en el cas de Montesa, es pretén reduir el claustre a la mitad.

Esta decisió de la Conselleria dirigida per Mª José Català, en cas de dur-se a terme tindrà conseqüències  molt greus en l’educació pública que s’ofereix als pobles menuts i que només conten amb un col.legi.

A Montesa, ahir dilluns 9 de juliol, es va celebrar a les 22:00 hores una reunió a la Casa de la Cultura de Montesa,  per informar del que els veïns poden fer per evitar les retallades educatives imposades des de la conselleria.

Molta gent del poble ja s’ha decidit a presentar Recurs de Reposició i si és necessari s’organitzaran per presentar un contenciós administratiu per tal de deixar sense efecte les pretensions del govern valencià.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *