Va quedar en segona posició Germán Nogués, del Col·legi La Devesa de Carlet per la seua creació “Eixos ulls preciosos”, sent tercera Claudia, de l'institut Eduardo Primo Marqués de Carlet per “Som Nosaltres”. Els guardons en aquesta modalitat estan dotats de premis en metàl·lic valorats en 400 euros per a la primera classificada, 250 per al segon i 150 per a la tercera.

El jurat ha proposat, a més, a l'Ajuntament de Benimodo, la publicació dels treballs de poesia de Rebeca Khadeir Arocas, amb el títol “La Terreta”, de l'IES Eduardo Primo Marqués de Carlet; el de Guillermo Garrido Ramos, titulat “Picors”, de l'IES Vicente Gandia de Villanueva de Castellón; el de María Gabaldón Marcos, que es denomina “Vida”, de l'IES Eduardo Primo Marqués, de Carlet; i el de David Cuesta Amat, amb el nom “Més no puc estimar-te”, de Col·legi La Devesa, de Carlet.

Per la seua banda, pel que fa a la modalitat de narrativa curta, el jurat va ecidir lliurar el primer premi (dotat també de 400 euros) a Maria Lozano Bohigues, de l'institut Els Évols de l'Alcúdia per la seua obra “Nit de lluna plena”. El segon premi va ser per a Noelia Martínez Albert (del col·legi La Puríssima d'Alzira) per “Record” i el tercer per a Elia Albiñana Catalá (de l'institut Pere Esplugues de la Pobla Llarga) per “Nàixer morint”. El jurat també proposa publicar els treballs d'Elena Simion, titulat “Dues vinyes i un amor”, de l'IES Eduardo Primo Marqués, de Carlet; el de Claudia Marcilla Talens, amb el títol “El que ens dóna la vida”, de l'IES Pere d’Esplugues de la Pobla Llarga; i el de Belén Tudela Tudó, que porta per nom “El somni d’un jove sota la lluna”, de l'IES Pere d’Esplugues de la Pobla Llarga.

En total el certamen ha rebut vint-i-cinc treballs en la modalitat de poesia i setanta-cinc en narrativa curta. El jurat va estar format per l'alcalde de Benimodo, Paco Teruel, els vocals Ernest Llorca Ulzurrun de Asanza, Enric Ramiro Roca i Mª Soledad Martínez Leonardo i els assessors Rafael López i Didín Puig.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *