La Casa de la Música de Bèlgida ha sigut l’escenari idoni per a tots estos artistes valldalbaidins que han mostrat tot el seu talent i dedicació davant d’un públic entregat que ha omplit de rialles i satisfacció l’anomenat auditori totes i cadascuna de les sessions.

Des del 26 de gener al 23 de març, el poble de Bèlgida ha estat testig d’una desfilada d’actors i actrius aficcionats que han interpretat diverses i variades modalitats de teatre des del típic sainet valencià, passant pel teatre clàssic en castellà antic i comèdies d’humor disparatat, fins i tot teatre d’humor negre i teatre de l’absurd.

La X Mostra de Teatre Amateur de la Vall d’Albaida ha tingut una gran acollida per part dels veïns i veïnes del poble de Bèlgida i de la comarca que han valorat molt positivament esta mostra. Una mostra que va concloure amb l’actuació del grup de teatre “El Raboser” de Bèlgida que va interpretar l’obra “Cita a Cegues en una casa Rural” de l’autor Antoni Ortolà, membre del mateix grup. “El Raboser” de Bèlgida ha participat per primera vegada este any en la mostra de teatre amateur de la Vall d’Albaida i han obtés un èxit rotund amb l’interpretació d’esta comèdia de teatre de l’absurd on 3 parelles concerten una cita a cegues per internet i acabaran en una casa rural regentada per una iaia i el seu nebot que es mouran pels seus instints més primaris per aconseguir allò que es proposen. Una obra de teatre amb pinzellades d’humor negre que recorda el teatre de Jardiel Poncela i la técnica de frases curtes i tallants del gran dramaturg Valle- Inclán. I unes escenes pròpies  del cine mut còmic de Chaplin o Keaton extrapolades al mon de l’actualitat. Tota una comèdia de teatre de l’absurd interpretada per uns grans artistes que integren el grup de teatre “El Raboser” de Bèlgida que ahir aconseguiren fer-nos riure de valent a tots els assistents.

L’Ajuntament de Bèlgida va agrair a la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida el seu suport, especialment des de l’àrea de cultura, així com també al seu president i alcalde de Benigànim Don Juan Antonio Puchades Arce que també va estar present en la cloenda de la mostra junt a la resta d’autoritats d’altres pobles veïns i es mostrà ben satisfet de la desposta del públic, especialmente per part dels veïns i veïnes de la localitat. Per al president de la Mancomunitat, actes com el que finalitzava el passat diumenge són vitals per a la suma d’esforços que es necessita per a invertir en la comarca de la Vall d’Albaida i va reiterar, de nou el compromís de la Mancomunitat amb este tipus d’iniciatives.

Puchades, juntamente a l’alcalde de la localitat, Diego Ibáñez Estarelles, i els regidors del pobles que han participat en esta mostra, foren els encarregats d’ obsequiar als representants de cada grup de teatre participant amb un detall recordatori d’esta mostra que tan satisfactòriament concloguérem el passat diumenge 23 de març.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *