El president de la Mancomunitat, Juan A. Puchades, ha afirmat: “ estem arribant a la fi del programa de visites guiades, sols queden 4 rutes per finalitzar un intens programa de 32 rutes on es fusionen les dos Mancomunitats” ha continuat “ Ontinyent i l’Alcúdia son les penúltimes rutes on descobrirem els vestigis fabrils de la industria ontinyentina”, mentre que en “l’Alcúdia coneixerem de primera mà tot el casc antic i els edificis més emblemàtics del municipi”: ha emfatitzat l’edil comarcal.

Puchades ha destacat: “el Departament de Turisme de la Mancomunitat ha encetat una iniciativa nova anomenada el Pool Party: sport, music and food que començarà aquest divendres 20 de juny a Bellús” ha ampliat:”es tracta de sessions d’Aquafitness en les piscines municipals i “finalitzen amb una tapa més consumició” ha conclòs el president.

Pel que fa al darrer cap de setmana, el passat dissabte, 14 de juny un grup de turistes es van concentrar en l’ajuntament de Beniatjar per tal de realitzar la ruta un passeig per Beniatjar. El recorregut es va iniciar en l’ajuntament, el casc antic, la font, el calvari, el safareig, l’església de Nostra Senyora de l´Encarnació i l’abeurador. La visita va finalitzar amb un refrigeri per a tots els participants.

D’altra banda, el passat diumenge, 15 de juny, un nombrós grup de visitants es van congregar en l’ajuntament de Cullera per tal de realitzar la ruta “Ruta per la Vila i el castell de Cullera”. El recorregut fou visita al consistori, els refugis restaurats de la guerra civil i pujada per les revoltes del calvari al castell de Cullera, visita del castell, el santuari i el museu etnològic. La ruta va finalitzar amb una tapa per als assistents.

El programa de Mou-te per la Vall a Ontinyent va concloure en un èxit de participació arribant als 60 esportistes “zumberes” en l’edició especial de la Summer Zumba Party 2014 que es va realitzar el passat diumenge 15 de juny al poliesportiu d’Ontinyent, L’acte va contar amb prestigiosos instructors i monitors com Toni Costa, Jesús Gandia i Míriam Malavé entre altres.

Dissabte 21 de juny: Ontinyent

El dissabte de matí, a les 10:30h, des de l’ajuntament d’Ontinyent es realitzarà “Ontinyent, patrimoni industrial” inclosa dintre del programa de rutes turístiques Entre comarques 2014. Es prega inscripció prèvia a través del formulari on line.

En aquesta ocasió el recorregut serà un itinerari urbà d’uns 3 km de recorregut que ens portarà a conèixer els vestigis fabrils de la industria ontinyentina i la seua història a través del Museu del tèxtil Valencià ubicat al Palau de la Vila. La ruta finalitza amb un refrigeri per als assistents en l’Almàssera d’Ontinyent.

Diumenge 22 de juny: L’Alcúdia

El diumenge de matí, a les 10:30h, des de la porta de l’ajuntament de l’Alcúdia es realitzarà la ruta “L’Alcúdia: vine i tornaràs” inclosa dintre del programa de rutes turístiques Entre comarques 2014. Es prega inscripció prèvia a través del formulari on line. L’itinerari serà el casc antic, l’ajuntament, la noria, l’hort de Manus , l’ermita, l’església, el convent, i casa de la Cultura. La ruta finalitza amb  una tapa gastronòmica.

Inscripcions a les rutes turístiques Entre comarques

https://docs.google.com/forms/d/1gGLfWNVB9mini2bdj_DEC4noZ0HvmqXDgBJE_BvJR7o/viewform

PROGRAMA DE RUTES TURÍSTIQUES/ RUTAS TURÍSTICAS > ENTRE COMARQUES 2014

http://valldalbaida.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1884:entre-comarques-2014&catid=95:u-n-valenci%C3%A0&Itemid=333&lang=VA

PROGRAMA DE POOL PARTY A LA VALL D’ALBAIDA  NOVETAT

http://valldalbaida.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1932:el-programa-de-turisme-que-combina-esport,-musica-i-gastronomia&catid=95:u-n-valenci%C3%A0&Itemid=333&lang=VA

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *