Com en l’edició de 2013, els documentals seleccionats entre tots els participants seran els qui conformen la Secció Oficial de la Mostra, i es dividiran en dues categories (llargs i curtmetratges), segons la duració de les obres. A més hi haurà una Secció Mostra, no competitiva, en la qual es projectaran documentals de qualitat, tractant de portar fins a Montaverner els treballs premiats als més importants festivals internacionals.

En la primera edició del Premi els documentals guanyadors foren: ‘Algèria, el meu país’, millor llargmetratge documental; ‘L’estiu més negre’, millor curt documental; i ‘València necessita una cançó’, premi del públic. A més es projectaren treballs com els guanyadors dels Òscar 2013 ‘Searching for Sugar Man’ i ‘Inocente’.

MON•DOC és una iniciativa única a les nostres terres per estar dedicada íntegrament al cinema documental, i des del primer moment ha comptat amb el recolzament d’institucions com el SARC (Diputació de València) i CulturArts (Conselleria d’Educació, Cultura i Esport).

El termini per a presentar els documentals estarà obert fins el 30 de maig de 2014. Les bases del certamen i el formulari d’inscripció estan disponibles a la web de la Mostra: http://montdoc.blogspot.com.es

Recomanat per: TOimprove agency i Portal Comarcal.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *