Puchades ha destacat: “coincidint amb la visita de Fontanars, el 18 de maig, la Mancomunitat de Municipis, els Museus de la comarca i els ajuntaments han organitzat el DIM Dia Internacional del Museu”, ha afegit: ”un total de 7 municipis participaran en aquesta iniciativa turística cultural on es realitzarà una jornada de portes obertes als museus més significatius de la Vall d’Albaida amb activitats complementaries”. “Des del matí en Bocairent i Llutxent fins la vesprada en Albaida, Atzeneta d’Albaida, Ontinyent, Otos i El Palomar els visitants podran gaudir gratuïtament de tot el nostre patrimoni històric artístic”, ha conclòs el president.

El president ha agraït la participació a tots els ajuntaments i museus i ha animat ha participar a tots els veïns de la comarca en aquesta iniciativa turística.

La Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida a través del Departament de Turisme de la Mancomunitat i amb la col3laboració dels municipis de la comarca organitzen per aquest cap de setmana les rutes a Fontanars dels Alforins i Otos.

Dissabte 18 de maig: Fontanars dels Alforins

Realitzarem la ruta dels oficis tradicionals. L’itinerari previst per aquesta ocasió és la ferreria, la finca Torrefiel, els fornç de calç i la Bodega Torrevellisca.

Diumenge 19 de maig: Otos

Es realitzarà la ruta “Otos, el poble dels rellotges de Sol”. L’itinerari consisteix en la visita als diferents rellotges de sol i el Palau Marquesal amb l’exposició de la Col.lecció d’Antoni Mirò.

Per a més informació www.valldalbaida.com

La Vall d’Albaida, disfruta-la amb els 5 sentits. Totes les rutes començaran a les 10:30 h des de l’ajuntament de cada población.

Organitza: Departament de Turisme de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida i Ajuntaments de la Vall d’Albaida. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *