El Consell municipal de Cultura de Bocairent reunit aquest dilluns, 30 de juliol, va acordar atorgar els Premis 9 d’Octubre 2012 al fotògraf Antonio Castelló, en l’àmbit individual, i a l’Associació unió musical, en l’apartat col•lectiu, en una votació realitzada per vint representants de diferents entitats i col•lectius.

Els reconeixements es faran efectius durant una gala amb motiu de la festivitat dels valencians “que nosaltres volem seguir celebrant com l’efemèride es mereix”, segons l’alcalde Josep-Vicent Ferre.

Castelló es va imposar al compositor i director de banda Francisco Belda, al músic Hilario Belda i al coreògraf Jesús Condés “per la seua trajectòria artística en el món de la fotografia”. A més, els mèrits al•legats el presenten com “un cronista local” ja que les seues imatges “han recollit els moments més importants de la vida sociocultural del poble”.

Per la seua banda, la societat musical va aconseguir un vot més respecte al grup de danses Cardaors. La formació porta “88 anys dedicada al món de la cultura musical” i el guardó serveix també d’homenatge “a tots eixos músics que des del 1924” han integrat les seues files.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *