El concert temàtic llegendes del Pop-Rock de la SPM Antella reunix mig millar de persones amb motiu de les Festes d’Estiu.

El guitarrista nipó Masahiro Aramaki, els cantants Àngel Patiño i Lydia Gregory, i el baix Javi Escamilla, actuareb amb els 45 músics de la SPM Antella com artistas convidats del concert digigit per Gaspar Nadal.

El concert temàtic Llegendes del Pop-Rock de la Societat Protectora Musical (SPM) d’Antella, celebrat el passat diumenge, dia 30 de juliol, a la Plaça del Rei d’Antella, va aconseguir reunir més de mig millar d’assistents. El concert es va celebrar en la nit del diumenge, dia 29 de juliol, a la Plaça del Rei, organitzat pels Festers del Crist d’Antella, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Antella.

Al concert actuaren com artistes convidats el guitarrista nipó Masahiro Aramaki i els cantants Àngel Patiño i Lydia Gregory, i el baix Javi Escamilla, juntament amb els 45 músics de la SPM d’Antella.

L’innovador concert va aconseguir un gran èxit de públic. Així, els assistents al concert temàtic ovacionaren cadascuna de les interpretacions musicals de temes de Supertramp, Deep Purple, John Lennon, Elvis Presley, Michael Jackson i Fredie Mercury amb que el músics dirigits pel director Gaspar Nadal Maronda deleitaren el públic. Al terme del concert, els músics de la SPM Antella i artistes convidats oferiren fins a 3 bis que posaren el públic en peu.

El concert formava part del programa de festes en honor al Santíssim Crist de l’Agonia que se celebren a Antella fins al pròxim dia 6 d’agost, dins les quals es va celebrat, ahir dilluns, l’Aquatina o Festa de l’Aigua, on els festers feren un recorregut pels carrers d’Antella, mentre els veïns els llançaven aigua.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *