És la primera vegada que un professor de l’UJI accedeix a la junta directiva d’aquesta associació, formada només per set membres. Andreu Casero s’ha mostrat molt satisfet pel nomenament que “suposa un important suport al Grau de Periodisme de l’UJI i un indicador que nostra universitat està adquirint un prestigi emergent en aquest àmbit científic”, ha comentat, coincidint a més amb la primera promoció del Grau de Periodisme de l’UJI.

La Societat Espanyola de Periodística va ser fundada en 1989 i el proper any celebra el seu 25 aniversari. Compta amb més de 150 socis vinculats a la pràctica totalitat d’universitats espanyoles, tant públiques com a privades, que compten amb estudis en Periodisme. Organitza anualment un congrés internacional i edita la revista científica Textual & Visual Mitjana.

La Junta Directiva de la SEP està integrada per set membres. Concha Edo de la Universitat Complutense com a presidenta; Fernando López de la Universitat de Navarra com a vicepresident; José María Legorburu de la Universitat CEU San Pablo de Madrid com a secretari; María Teresa Sandoval de la Universitat Carlos III de Madrid com a tresorera; i José Alberto García de la Universitat Miguel Hernández d’Elx, Salomé Berrocal de la Universitat de Valladolid i Andreu Casero de l’UJI com a vocals. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *