La reunió en la qual estigueren presents la regidora de Comerç, Isabel Aguilar, acompanyada per Lluís Donoso, de l’equip de treball del departament, i representats d’AVAME. Els membres de l'associació que hi acudiren foren el seu president, Cayetano de Haros, el tresorer, Enrique Molina Talens, i els vocals de la Junta José Estarlich Ortega i Miguel Ángel Viñes. L'objecte de la reunió era acabar de definir algunes de les sol·licituds i necessitats que demanen els mercaders i mercaderes. Unes necessitats amb les quals, segons l’associació, el mercat recuperaria l’esplendor amb què sempre s’ha caracteritzat.

Algunes d’eixes mesures no sols millorarien la seua imatge, sino també la qualitat de les parades i dels productes, a més d'afegir comoditat per als venedors i per als consumidors i consumidores. Però, un dels temes més importants per als representants d’AVAME i l’Ajuntament és la revisió i/o regulació de l'Ordenança municipal que recull les bases de participació en el mercat, sempre per a una millora substancial del tradicional mercat dels dimecres.

Per a Isabel Aguilar “és molt important mantindre una relació estreta amb els comerciants, els mercaders i els seus representants, AVAME, per conéixer de primera mà les necessitats, inquietuds o, tal vegada, les deficiències que cal esmenar perquè el nostre mercat torne a ser l’actiu de consum i vitalitat que sempre ha sigut”.

Grupo TORMO – Fruterías Tormo te ofrece esta noticia

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *