En concret, la moció fa referència al protocol d’intencions signat el 21 d’octubre de 2008 entre la Generalitat i l’ajuntament, per a la gestió d’un Centre de Dia que ja en aquell moment l’ajuntament tenia voluntat, i es comprometia, a construir en el futur. I que aquesta instal•lació s’ha construït finalment amb el finançament dels fons provinents del primer Pla Estatal que li corresponien a Alginet (2,23 milions d’euros).

D’aquesta manera, l’obra fa més de dos mesos que està completament finalitzada, i amb les dotacions corresponents, a l’espera que ara siga la Conselleria de Benestar Social que dirigeix el Sr. Juan Cotino, la que assumisca els seus compromisos i gestione la nova infraestructura que s’ha dotat el municipi.

La petició a la Conselleria des de l’ajuntament ve forçada, en primer lloc, tal com s’exposà en el Ple per part de tots els grups municipals, perquè la posta en marxa del Centre de Dia, és una necessitat que el poble d’Alginet venia reclamant de feia temps, i l’ajuntament ja ha complit amb el seu compromís de construir-lo. Però, com assenyalà el portaveu d’IdEA, perquè a més, “ara està passant el temps la nova instal•lació està tancada, es troba separada de la població, però no allunyada i amb molt bon accés, i aquest abandó pot propiciar que es cometen actes vandàlics, com de fet ja s’ha fet alguna pintada, a més que l’indret està convertint-se en lloc d’encontre de colles que deixen brutícia; de fet, la pròpia alcaldia ha manifestat que està pensant en posar algun tipus de vigilància per la nit”.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *