Una vegada enceses, el Cor de la Societat Artística musical d'Alginet delitarà als assistents amb nadales. Per la seua banda, el Quadre de Balls Populars d'Alginet interpretaran 5 peces con la Jota d'Alginet o Bolero vell.
 
Aquest anys l'encesa de llums va molt vinculada al producte estrella d'aquesta temporada a Alginet com és el caqui. Amb l'objectiu de donar a conèixer les maneres dolçes d'utilitzar aquesta fruita, es podrà degustar rebosteria feta amb caqui d'Alginet, i més concretament de Coagri. Per la seua banda, les mestresses de casa Tyrius prepararan bunyols fets amb caqui. Tota aquesta degustació acompanyada per suc de caqui i mistela.
 
En finalitzar l'encesa de llums els alginetins aniran de compres ja que, la regidoria de comerç junt a la associació comercial i empresarial,  ha preparat una nit de compres on els comerços adherits obriran fins les 12 de la nit i oferiran productes amb grans descomptes per a ajudar en les compres d'aquestes dates. Més de 20 comerços oferiran bons productes a bons preus. A més els consumidors entraran en el sorteig de una targeta regal de 150 euros.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *