En aquesta segona edició es vol donar una visió on el missatge siga que tots junts som capaços de lluitar i vèncer a aquesta malaltia. Per tot aixó aquest any s’ha volgut, a més de fer la marxa de 3 quilòmetres amb música en directe, finalitzar l’acte en la plaça de la Constitució on es farà una mascletada de globus. A continuació, el canta-cançons de l’Alcúdia, Dani Miquel ha volgut estar de manera solidaria amb els Alginetins i ens oferirà una actuació per a fer de la vesprada un dia de festa per la vida. A més, Papallona jove muntaran un mural on grans i majors podran deixar les empremtes de les seues mans.
 
Empar Alemany, presidenta de l’Associació de lluita contra el càncer d’Alginet feia una crida a la participació ja que “no sols és per a recaptar diners que tant necessiten ara amb les retallades sinó per l’ajuda moral, pel caliu que li podem donar a la gent que està malalta i que fa molt a l’hora que una persona millore i se senta acollida per tota la seua gent”.
 
L’eixida de la marxa serà el dissabte 18 d’octubre a les 17.30 h des de la plaça de la Constitució i la inscripció té un preu solidari de 2 € que es destinaran a l’associació de lluita contra el càncer.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *