L’Ajuntament d’Alginet tornarà a concedir enguany, tal i com ja ha realitzat durant els últims tres anys, ajudes a emprenedors i a empreses que contracten a treballadors del municipi. Per a fer-ho, comptarà amb una partida de 30.000 euros inclosa en el pressupost de 2016.

Els sol·licitants d’estes ajudes hauran d’acostar-se a l’Agència de Desenvolupament Local de la localitat que es troba als edificis annexos al Parc Hort de Feliu on se’ls facilitarà tota la informació sobre com sol·licitar-les. El període de concessió d’estes ajudes es prolongarà durant tot l’any.

Les ajudes a emprenedors inclouen l’abonament de les quotes de la base mínima de cotització a la Seguretat Social durant els sis primers mesos d’activitat del nou treballador autònom, el que suposa 1.580 euros. Pel que fa a les ajudes a empreses, estes consisteixen en l’abonament d’una quantitat màxima de 1.580 euros per cada treballador empadronat a la localitat que contracte l'empresa, tot i que la mercantil no siga del municipi. El contracte això sí, ha de ser d’un mínim de 25 hores setmanals i tindre una duració de sis mesos o tres mesos més altres tres mesos prorrogables.

Ajudes de 2015

Pel que fa a les ajudes de 2015, en total es van registrar 31 sol·licituds d'ajudes a emprenedors, de les quals es van aprovar 24 amb un cost de 11.274,62 euros. De la mateixa forma, també es van registrar 25 sol·licituds d'ajudes a la contractació, de les quals es van aprovar 7 amb un cost de 7.642,95 euros.

En conjunt, des de l'any 2013 s'han aprovat 70 sol·licituds d'ajudes a emprenedors amb un cost de 33.304,27 euros, i 18 sol·licituds d'ajudes a empreses per a la contractació amb un cost de 19.402,95 euros.

L’Alfàbega (Alginet) – Restaurante Asador Pizzeria te ha ofrecido esta noticia

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *