Alfarrasí celebrarà dissabte, per primera vegada, una cursa popular fruit de la col·laboració amb el “Club Deportiu Alfarrasí” d’on sorgeix el Grup de Recreació Esportiva Atletisme d’Alfarrasí. Tant el seu president, Àngel Albors, com el secretari, Fermín Vidal habituals dels circuits comarcals i autonòmics i no van voler deixar l’oportunitat d’organitzar la cursa amb el suport de l’Ajuntament d’Alfarrasí.

Després de les bones sensacions que va deixar la Sant Silvestre, els organitzadors van pensar un circuit ràpid perquè els participants disfruten de córrer els 8,5 quilòmetres de casc urbà i terme. A més, els premis, amb un innovador estil propi, han estat dissenyats amb motius locals de les festes com l’Angelet de la Corda, paratges municipals i monuments com l’església, combinats amb texts que parlen sobre ells.

La cursa arrancarà a les 19:30 del carrer Virgen del Rocío i compta amb 10 categories en modalitat masculina i femenina: promeses, sénior i veterans A, B i C. El Club espera una participació d’uns 400 corredors i l’Ajuntament comptarà amb la col·laboració de la Policia Local, ambulància medicalitzada i protecció civil. Les inscripcions s'han de fer en http://www.crono4sports.es/info/32/ fins a la mitjanit de hui dijous 5 de maig.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *