El projecte local té com a finalitat «promoure l’associacionisme i la participació ciutadana, perquè els veïns puguen compartir moments i practicar les seues activitats esportives, culturals o associatives», ha destacat Federico Vidal, alcalde d’Alfarrasí.

Les obres consistiran en la reconstrucció de la planta baixa de l’edifici i de la façana principal i en tot moment es conservarà l’essència i l’originalitat de la construcció primitiva.

Concretament, la planta baixa es convertirà en una sala gran i lluminosa, que donarà lloc a un espai ampli per a donar servei a activitats i reunions de les associacions i col·lectius locals.

Així mateix, la façana es restaurarà conservant l’estil original, amb nous materials i tècniques, i s’implantarà un sistema energètic eficient.

Inmoble amb història

L’edifici data de principi del segle xx i va entrar en desús quan en els anys seixanta es va construir l’actual seu de la corporació municipal i aleshores, vist l’espai del que disposava l’antiga casa consistorial, va començar a albergar l’escola municipal.

Posteriorment, el col·legi va passar a ser utilitzat com a llar del jubilat durant uns quants anys.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *