Federico Vidal: "Conselleria i delegació de govern han de prendre mesures perquè no es tornen a produir accidents com el del passat dissabte".

El dissabte 31 d’octubre va resultar atropellat a la CV-620, a l’entrada d’Alfarrasí, un baró de 80 anys, que va ser assistit pels servicis d’emergència d’immediat. L’home va patir ferides de diversa consideració però haguera pogut ser pitjor, com a conseqüència de la mancança de seguretat que té la CV-620  (antigament N-340) al seu pas per Alfarrasí.

L’actual equip de govern, encapçalat per Federico Vidal, ha vingut reclamant a la Conselleria i la Delegació del Govern una millora de la travessia, així com  una variant que desvie el trànsit per fora del poble.

Encara no s’ha tingut una clara resposta de part de l’administració però afirma Vidal que ell amb el seu equip van a continuar treballant perquè  millore la seguretat vial, no sols a la carretera, sinó a tot el casc urbà. Per este motiu, part dels diners destinats als plans d’inversions financerament sostenibles de la Diputació, destinats a Alfarrasí, es dedicaran a estos efectes. "L’objectiu és que accidents com el succeït el passat 31 d'octubre no tornen a produir-se", ha afirmat l'alcalde d'Alfarrasí, Federico Vidal.

Alejandro Muñoz – Empresa Multiservicios te ha ofrecido esta noticia

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *