En el stand de la Comunitat Valenciana va estar presents els municipis Oropesa, Peníscola, Sogorb, Vall d'Uixó, Torreblanca i Onda del patronat de Castelló; Gandia de València Turisme; Alcoi del patronat Costa Blanca; a més de Benidorm i la Federació de Càmpings de la Comunitat Valenciana.

En el marc de Navartur, els dies 25 i 26 de febrer es va celebrar el 7º Congrés Internacional de Turisme Rural, l'esdeveniment més important per al sector del turisme rural en el sud d'Europa, esdeveniment al que va assistir la representant de la Tourist Info d'Alcoi. Aquest congrés titulat “APOSTANT PER LA DIVERSIFICACIÓ EN TURISME RURAL: TURISME GASTRONÒMIC KM. 0 I TURISME ACTIU”, va estar dividit en cinc sessions: Experiències d'integració de producte local i destinació, Crear icones per a atraure visitants, Tendències en turisme actiu, Esports d'aventura i muntanya: Diversió com a factor d'atracció en àrees rurals i Activitats outdoor i el mercat en auge de les apps per a mòbils.

L'edil de Turisme, Lorena Zamorano ha qualificat l'experiència com molt positiva, "hem estat presents en un dels fòrums més importants sobre turisme rural, centrat en el turisme actiu que és una de les línies d'actuació de les quals tenim en la nostra ciutat, al costat de Turisme de Congressos, Turisme Idiomàtic (Especialment els alumnes d'Intercanvi) i Turisme Familiar». Zamorano ha afegit «hem conegut de primera mà les últimes novetats que podrem aplicar i pel que fa a la participació en la fira, va destinada al consumidor final que ha pogut conèixer Alcoi com a destinació, i s'ha interessat molt per diversos aspectes de la ciutat, no solament per les festes, el nostre entorn cada vegada és més conegut i benvolgut".

Durant aquests tres dies, Navartur ha oferit als visitants, en 110 expositors, 500 destinacions de tot el món. Els organitzadors han explicat que les destinacions participants han destacat la qualitat dels visitants de Navartur, que acudeixen a la fira "amb interès a informar-se i descobrir noves destinacions", mentre que el 60% dels visitants han confessat que aquesta iniciativa els ajuda a decidir la destinació de la seua pròximes vacances.

Alejandro Muñoz – Empresa Multiservicios te ha ofrecido esta noticia

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *