Amb aquesta targeta, que s’està expedint des de les oficines del Centre d’Esports de la Plaça de les Xiques, es vol oferir als propietaris dels gossos la possibilitat de no haver de portar a sobre contínuament tots els documents relatius a l’animal, sinó que la informació que estan obligats a tindre queda inclosa al nou dispositiu. Per a això, s’han confeccionat dos models diferents: un per a gossos potencialment perillosos i altre per a la resta de gossos. Té un preu de cinc euros, que és el cost de la pròpia targeta, i no és d’ús obligatori.

En paraules de la regidora de Salut Pública Estefania Blanes, “volem facilitar major comoditat i operativitat per als propietaris dels animals, de forma que la documentació que han de tindre sempre a mà quede inclosa en una simple targeta. A més, aquest suport facilitarà la transmissió d’informació quan siga requerida o quan s’haja d’actualitzar”.

La pròpia edil comenta que el fet d’expedir les targetes al Centre d’Esports es deu a que és a aquestes dependències on l’Ajuntament té un dispositiu per poder fer-ho: “Convidem a tots els propietaris de gossos de la ciutat a que s’acosten al Centre d’Esports, que ara per ara encara està a la Plaça de les Xiques a l’espera de traslladarse al CEM Eduardo Latorre, a retirar les seues targetes”.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *