En aquesta ocasió l’honor ha recaigut en el grup de pop electrònic ‘Júlia’, aconseguint fer-se amb el guardó al Millor Disseny i sent finalistes a la categoria Millor Disc Pop pel seu treball ‘Nuvolàstic’ (Malatesta Records, 2015). Cal destacar que han estat més de 130 obres les presentades al concurs, el que demostra el bon estat de salut, pel que fa a creació, de la nostra música.

La jove Sofía Hernández (Soysoft), formada a l’Escolta d’Art i Disseny d’Alcoi i responsable de la part gràfica del disc de ‘Júlia’, va ser l’encarregada de recollir el premi al Millor Disseny en representació del grup alcoià i front un auditori de gom a gom. Per la seua banda, la cantant i compositora de ‘Júlia’, Estela Tormo es mostrava satisfeta pel resultat sent així que es tracta del primer disc del grup en la seua trajectòria. Recordem que Estela Tormo ja compta amb un Premi Ovidi a la Millor Maqueta l’any 2013 per ‘El Mecanoscrit’. “Per a nosaltres és reconfortant que es reconega la nostra feina. A més, no podem deixar de reivindicar en cites com aquesta el paper de les dones als escenaris valencians on, lamentablement, encara som una part “anecdòtica”. Hui en dia ja és un fet evident que els músics valencians sabem fer coses amb molta qualitat, així que poc a poc anem guanyant batalles, però encara en queden moltes altres per anar resolent”, deia la cantant de ‘Júlia’.

La delegació alcoiana la va completar el regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi Raül Llopis, qui no es va voler perdre aquesta cita en la qual, a més, es posava el fermall a la celebració de l’Any Ovidi. “Per a mi és un honor fer costat a les nostres músics en dies com aquest. Felicite a ‘Júlia’ per ser les representants d’Alcoi i comarca en aquesta gala i a la resta de guardonats en aquesta nit tan important per a la nostra història. Diumenge a la nit els músics valencians van tornar a entrar al Palau després de 10 anys i esperem que siga la primera de moltes d’ara endavant”, deia Raül Llopis. A banda del representant alcoià l’acte va comptar amb altres convidats d’excepció com van ser el President de la Generalitat Valenciana Ximo Puig, el President de Les Corts Enric Morera, la Vicepresidenta Mònica Oltra i molts més, demostrant el suport que l’executiu valencià ha promés al món de la música.

Alejandro Muñoz – Empresa Multiservicios te ha ofrecido esta noticia

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *