“La dona és la base fonamental de la societat, no obstant es creen idees negatives al seu voltant. La dona no és inferior a ningú i a poc a poc el seu rol està canviant i açò és el que volem transmetre i veure com ho entenen els més joves”, comenta Susana Cazorla, regidora de Serveis Socials.

Les fotografies es manaran directament per correu electrònic a concurs@alboraya.com i el mail estarà acompanyat per les dades personals del participant: títol de la fotografia, nom, cognoms, edat, adreça i número de telèfon.

El termini de recepció de les imatges finalitzarà el 26 de febrer a les 14h i la millor fotografia tindrà un premi de 100 euros i una sessió amb Mediterranean Surf.

“Aquest nou repte, que es marca el consistori, tracta d'acostar als jovens activitats sobre la societat actual i fer-los partícips d'ella a través dels seus ulls”, comenta Ismael Rubio, regidor de Joventut.

El jurat estarà compost pel Fotoclub Alboraier, l'Associació Professional de Periodistes Valencians, la Universitat Cardenal Herrera-CEU i Mediterranean Surf School, així com l'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarria i regidors de la corporació.

Quan el Consistori reba totes les fotografies per mail, els participants seran convocats per al lliurament de premis el 4 de març a les 19:30h en la Casa de la Cultura, on es farà públic el resultat.

Per a consultar més dades de les bases del concurs, es podran visitar en la pàgina web de l'Ajuntament: www.alboraya.com.

Alejandro Muñoz – Empresa Multiservicios te ha ofrecido esta noticia

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *