La carrera està organitzada per l'àrea d'Esports de l'Ajuntament d'Alboraia, experts organitzadors d'esdeveniments d'aquest tipus com la 10K Divina Pastora Alboraia contra el Càncer, i la piscina municipal, Pool Beach.

La Carrera 7K Port Saplaya-San Valentín donarà inici a les 9 del matí i comptarà amb un traçat circular molt atractiu. L'eixida i l'arribada  serà en la piscina municipal d'Alboraia (www.poolbeach.es), per a després discórrer bona part del recorregut per l'agradable zona de Port Saplaya i pel mantell multicolor de l'Horta d'Alboraia.

El recorregut és apte per a tots els públics i des de l'organització s'espera que tant famílies com a corredors amb experiència, participen d'aquesta jornada d'esport, oci i solidaritat.

A les 10:30 hores donarà inici el lliurament de premis i un sorteig de productes, en el qual participaran tots els dorsals inscrits en la carrera 7K. Mitja hora després, a les 11 hores, els més xicotets podran gaudir de la carrera infantil i els més majors d'una master class de zumba, entre altres activitats més com el baptisme de catamarà, pilates, classe de sup, exhibició de Lindy Hop.

A més d'esport l'esdeveniment comptarà amb la participació d'un mercat solidari amenitzat amb música i amb una bona paella.

Qui vulga gaudir d'un dia de platja, sol, esport i cultura pot fer les seues inscripcions i reserves a través de la pàgina web de la 7kportsaplaya.es.

La recollida de dorsals i reserves es realitzaran el dissabte 13 en les instal·lacions de la piscina Pool Beach en Port Saplaya, Alboraia.

Bisbal Paelles Monumentals te ha ofrecido esta noticia

 

 

 

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *