Tortosa: “estem apostant per una oferta complementaria diferent, atractiva i competitiva”

El president de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, Filiberto Tortosa, ha manifestat que: “des de l’entitat estem apostant per oferir una oferta complementaria diferent, atractiva i competitiva per tal de generar turisme d’interior i posicionar el destí turístic”.

El president ha indicat: “el programa d’obrim les portes s’emmarca dintre de les campanyes de promoció i difusió que realitza l’entitat comarcal i mostra d’ açò són les  700 persones han participat de les 9 rutes realitzades fins el moment”, “aquest cap de setmana es realitzaran les visites pels municipis de Benigànim y Carrícola”, ha conclòs Tortosa.

La Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida a través del Departament de Turisme de i amb la col•laboració dels municipis de la comarca organitzen per aquest mes les visites guiades a les poblacions de Benigànim, Carrícola, Otos i Atzeneta d’Albaida.

Dissabte 24 de març: Benigànim

Es realitzarà la ruta de la Beata Inés de Benigànim. Un interessant passeig per la Vila Reial de Benigànim, concretament pels llocs i escenaris on va transcórrer la vida d’esta il•lustre i beneïda religiosa, i que han perdurat al pas dels segles. Durant el recorregut, veïns i veïnes de Benigànim escenificaran  alguns passatges de la seua vida, de les tradicions i la forma de vida d’aquella època. També es visitarà el taller on s’elaboren els xocolates Benavent que ens oferirà una degustació. Al finalitzar la Ruta l’Ajuntament de Benigànim oferirà un refrigeri elaborat pels alumnes del Curs de Cuina de L’Espai Jove.

Diumenge 25de març: Carrícola

Es realitzarà la Ruta del Castell de Carrícola on descobrirem les llegendes de Jaume I en el castell, la seua amant, el falconer i d’altres més destacades. Durant el recorregut accedirem al Castell des de la font dels Unflats,  per la nova senda, visitant el Castell, continuarem la ruta cap a la font del Melero, baixarem al poble per la senda del Castell i ens dirigirem a les arcades islàmiques, de camí observarem les obres escultòriques del Biodivers, un espai natural dedicat a l’art. A la fi hi haurà un refrigeri per a tots els participants. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *