Simultaneament han participat en varios festivals en diferents ciutats com en Aldaia, Guadassuar, Teresa, Sagunt, i en diferents events en la ciutat de València com l’aniversari del Centre Comercial Aqua o el certamen celebrat el 2008 per l’editorial Macmillan en el jardí botànic de València.

Han compartit escenari amb grups com la Fundació Tony Manero, James Kakande, The Queers o Sanford Alligators Band.

El seu repertori esta basat en versions conegudes de clàssics de música negra nord-americana dels anys 70 i 80, amb cançons d’artistes com Aretha Franklin, Otis Redding, Ray Charles. Wilson Pickett, Steve Wonder, etc.

El seu estil es el soul, pero tambe interpreten temes de funk i rhythm and blues, predominant els temes divertits i per a ballar.

L’ambient generat en els seus concerts és participatiu involucrant al public en l’execució dels cors en gran part de les seues cançons.

Una altra característica que defineix a Mama Soul, a part de la presencia en l’escena, es l’originalitat de l’espectacle.

La música soul es un gènere conegut universalment i que agrada i diverteix a tot el món, pero en el que molts grups no acaben d’atrevir-se obertament, recurrint a estils pop-rock o folklòrics.

La predilecció pel Soul es el que ha unit als músics que integren esta banda.

Ells i ells son: Sergio Ruiz (veu i harmonica), Gema Mondría (veu), Murielle Molina (veu i percussió), Miguel Ángel Blasco (trompeta), Álex Íñigo (guitarra), Pepe Arnau (baix elèctric), Joan Játiva (batería), Rafa Ballester (saxo) i Sebastián Crudeli (piano i teclat). 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *