Carcaixent

Carcaixent: Teatre per a celebrar el “Dia Universal dels Drets de la Infància”

Per a celebrar el dia del xiquet, hui dissabte 20 de novembre, l’Àrea d’Infància de l’Ajuntament de Carcaixent ha organitzat una nova edició del “Dia Mundial de la Infància”, amb una exposició de dibuixos i un espectacle teatral. Enguany s’ha comptat a la col·laboració de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, ja que Carcaixent és un dels municipis adherits a la celebració del Dia Mundial del Xiquet, commemoració promoguda per l’Assemblea General de Nacions Unides per a que es destinaren a celebrar activitats per promoure el benestar dels xiquets.

Montaverner

El millor cine documental MON·DOC, un any més a Montaverner

Amb la gala inaugural dona començament esta vesprada la 8a edició de MON·DOC. Hui divendres l’Auditori Luis Peiró de Montaverner acollirà l’acte inaugural de la Mostra de Cinema Documental de Montaverner, MON·DOC. La gala serà conduïda per la periodista Lydia Arenós, i s’espera que hi siguen presents alcaldes i representats d’associacions d’àmbit cultural de tota la Vall d’Albaida.

Ontinyent

La tenda del Trèvol (Ontinyent) celebra el seu primer aniversari ampliant l’oferta amb productes a estrenar

Als de segona mà se suma el tèxtil i paraments per a la casa, útils de plàstic, vidre o roba de bebé, amb possibilitat de fer comandes. Hui divendres a les 20 hores oferirà un vi d’honor a tots els clients que els vulguen acompanyar. Martínez: «Tot açò no haguera estat possible sense la col·laboració desinteressada de proveïdors i voluntaris».