L'esdeveniment va arrancar amb la presentació de Maribel Casany, actriu i professora d'interpretació a Alboraia Art Studio, al que va continuar la presència de l'altre actor, i ara propietari de l'estudi, César Lechiguero, que van agrair a tot el públic i especialment a la plataforma ‘Volem que torne la Bola de Drac en valencià’ per apostar per aquesta iniciativa, demostrant que “el doblatge i l'audiovisual en valencià és possible”, comentava Lechigueron.

Durant la presentació el cantant Miquel Gil va acompanyar als actors amb una cançó típica valenciana ‘Amparito la filla del mestre’, a la que li van canviar de forma divertida i inesperada la lletra.

A més l'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarría va donar la benvinguda a tots els assistents, i va ressaltar que aquest esdeveniment “ens ajuda a reivindicar el cinema i el treball dels actors i actrius en valencià, una professió desconeguda, creativa i que ha donat vida a sèrie mítiques del nostre ferit món audiovisual valencià”.

Abans de donar pas a la pel·lícula tots els actors i actrius van pujar a l'escenari, i amb l'ajuda de l'expert Martí Pich, van cridar un Kame-Kame Ha que va donar inici al film.

Aquesta pel·lícula ha sigut realitzada gràcies al treball desinteressat d'Alboraia Art Studio i de tots els actors i actrius que durant anys van possar la veu a la inoblidable sèrie com: Martí Pich (Goku), Julia Sorlí (Bulma), Francesc Fenollosa (Geni Tortuga), Carles Montoliu (Trunks), Mari Giner (Goten), Miri Giner, (Videl), Eva Giner (Puar), César Lechiguero (Bills) i José Luis Valero (Freezer).

A més de tots els artistes, també van assistir el President d’Escola Valenciana, Vicente Moreno, el cantant de 'Seguridad Social', José Manuel Casañ, l'actor Jordi Carbonell i els periodistes Ferrán Pina i Pilar Galán.

En finalitzar la pel·lícula, els assistents es van delectar amb un aperitiu organitzat per Alboraia Art Studios gràcies al Panete, el Celler Vicent Gandia i el restaurant la Caireta, després el punt de color i de pólvora ho va afegir un fantàstic castell amb la col·laboració de la pirotècnia recreativa, Els Tronats.

Bisbal Paelles Monumentals te ha ofrecido esta noticia

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *