Aquesta iniciativa persegueix, d’una banda, donar a conèixer els atractius culturals i naturals de Énguera i, en general, la Canal de Navarrés, que puguen ajudar a un desenvolupament sostenible a partir de l’aprofitament dels seus propis recursos endogens. D’altra banda, pretén ajudar als emprenedors a portar avant projectes sostenibles que beneficien el desenvolupament local d’aquest territori.

La manera més sostenible de desenvolupar un territori local és aprofitar el seu patrimoni (natural, paisatgístic, cultural), convertir-ho de mers recursos a productes turístics i atraure visites que contribuïsquen al sosteniment de l’economia local. D’aquesta manera la gent que viu en un àmbit rural evita la seua marxa a les ciutats, millora les seues expectatives socioeconòmiques i preserva el seu estil de vida tradicional.

En aquesta jornada, dirigida al públic en general, els especialistes en economia de "lo local" de la Universitat de València exposaran, reflexionaran i debatran sobre les possibilitats del desenvolupament local sostenible d’Énguera i la seua comarca.

El dimecres, 27 de novembre de 2013. De 18:00 h. a 21:00 hores.

Lloc: Casa de la Cultura. Plaça Manuel Tolsá, s/n (Enguera).

Més informació: 

http://projeccio.uv.es/

http://projeccio.uv.es/universitat-tardor-enguera-2013

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *